Nasza Antałówka od lat cieszy się wyśmienitą kuchnią oraz życzliwą obsługą. Zapraszamy codziennie do skorzystania z pysznych dań kuchni polskiej. Przy ustalaniu menu zwracamy uwagę na specjalne preferencje i życzenia związane z posiłkami m.in.: dieta bez laktozy, bez glutenu, wegańska i wegetariańska itp.

Śniadania w formie bufetu serwujemy w godzinach 7.30 – 10.30.

Goście wypoczywający w kompleksie mogą skorzystać z bogatego bufetu śniadaniowego składającego się z różnorodnych produktów:

Ciepłe dania:

  • kiełbaski coctailowe lub parówki,
  • kiełbasa zapiekana z piekarnika,
  • jajecznica na maśle lub z dodatkami.

Zimna płyta:

  • pięć rodzajów wędlin,
  • sery żółte, pleśniowe i twarogowe,
  • ryby wędzone oraz konserwowe,
  • jajka gotowane podawane z majonezem lub z różnymi pastami.

Dodatki:

  • pieczywo,
  • miód,
  • dżemy owocowe,
  • krem czekoladowo-orzechowy,
  • sezonowe warzywa, owoce,
  • płatki śniadaniowe (kukurydziane, czekoladowe, miodowe, musli) z mlekiem,
  • napoje ciepłe i zimne.

Nasze specjalności - słodkie naleśniki, placuszki, ciasta oraz koktajle owocowe przygotowujemy na miejscu na bazie naturalnych składników.

Obiady podajemy w godzinach: 13.00 - 15.00.

Codziennie zmieniane menu, przygotowane głównie dla rodzin z dziećmi. Typowy obiad składa się z zupy, dania głównego z dodatkami, surówki, napoju owocowego (kompotu domowego) oraz deseru.

Kolacje serwujemy w godzinach: 18.00 - 19.00.

Kolacja składa się z przystawki, dania głównego (np. gołąbki, naleśniki, pierogi, gulasz, zrazy), napoju ciepłego: herbaty oraz deseru (ciastka).

Obiadokolacje wydajemy w godzinach: 16.30 – 18.30.

Klasyczna obiadokolacja to obiad wzbogacony o przystawkę, kawę / herbatę oraz deser (ciastko). Jest ona serwowana do stolików.

W sezonie letnim (wakacje) oraz zimowym (święta, ferie) zapraszamy wszystkich na smaczną i urozmaiconą obiadokolację serwowaną w formie bufetu, w skład którego wchodzą:

  • dwie przystawki,
  • dwie zupy do wyboru,
  • trzy dania główne, w tym dwa mięsne, jedno wegetariańskie,
  • dwie surówki,
  • dodatki: ziemniaki, ryż, kasze, frytki do wyboru,
  • desery m.in.: kremy, galaretki, owoce, budynie, ciasta,
  • napoje: kawa, herbata, napój owocowy (kompot domowy), woda z cytryną.

 

Życzymy smacznego